Pennenbedrukken.com

Code of Conduct

The COW company handelt volgens de Gedragscode van de vereniging Platform Promotional Products (PPP). De PPP is een brancheorganisatie en heeft zich ten doel gesteld de belangen te behartigen van bedrijven en organisaties met als hoofdactiviteit het bedenken, inkopen, veredelen en/of vermarkten van promotionele artikelen.

De onderstaande Gedragscode is door en voor de leden ontwikkeld en bedoeld om richtlijnen voor professioneel en maatschappelijk verantwoord ondernemen te verschaffen. De vereniging moedigt individuele leden aan om hun eigen codes op dit gebied zodanig te formuleren dat deze in overeenstemming zijn met die van het PPP.

Wetgeving, ethiek & integriteit

 • Wij verplichten ons minimaal te voldoen aan de van toepassing zijnde lokale en internationale wet- en regelgeving.
 • Wij zullen ons houden aan de hoogste normen van professionaliteit, ethiek en integriteit in onze zakelijke, maatschappelijke en persoonlijke activiteiten.
 • Wij zetten ons in voor het bieden van producten en diensten die op een maatschappelijk verantwoorde manier tot stand zijn gekomen, en die tijdens of na gebruik geen schade veroorzaken aan mens, milieu of maatschappij.
 • Wij streven naar volledige klanttevredenheid.

Transparantie, communicatie & opleiding

 • Wij streven voor onze medewerkers naar permanente scholing om persoonlijke en carrièregroei te realiseren. De medewerkers zullen daarnaast getraind en voorgelicht worden op relevante MVO onderwerpen.
 • Wij verplichten ons om het lidmaatschap, het beleid, de programma’s en activiteiten van de vereniging PPP te ondersteunen en te bevorderen. Wij zullen (MVO) kennis delen met branchegenoten.
 • Wij verplichten ons deze Gedragscode toe te passen en deze actief binnen onze onderneming en richting onze zakenpartners uit te dragen.

Internationaal MVO beleid

 • Wij handelen met respect voor de mensenrechten, het natuurlijke milieu en de culturen van de landen waar wij of onze leveranciers zijn gevestigd.
 • Wij zijn ons er van bewust dat er in de toeleveringsketens van onze producten in zogenaamde “lage lonen landen” diverse sociale en milieuproblemen spelen, die onder meer samenhangen met lager lokale ontwikkelingsniveaus, gebrekkige lokale wetgeving en/of en een slechte handhaving van lokale wetgeving. Wij streven ernaar om deze omstandigheden –voor zover dat binnen onze invloedsfeer gebeurt- zo veel mogelijk te verbeteren.
 • Wij streven ernaar om uitsluitend samen te werken met (en producten af te nemen van) bedrijven die geen gebruik maken van dwangarbeid of kinderarbeid, die geen discriminatie toepassen en die de vrijheid van vereniging van medewerkers respecteren.
 • Wij streven naar een betere milieuzorg in de gehele productketen. Wij vragen van onze leveranciers dat zij in hun productieproces en bij afvalverwerking passende maatregelen nemen om het milieu en biodiversiteit te beschermen.
 • Met ons handelen houden wij rekening met de noodzaak het milieu, de volksgezondheid en de veiligheid te beschermen.

Hans A.M. Poulis, voorzitter
Handtekening voorzitter PPP

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ